Este un site de prezentare potrivit pentru afacerea mea?

Răspunsul la întrebarea din titlu este cât de poate de scurt – DA! Orice afacere are nevoie de un site de prezentare pentru că acesta îi asigură prezența în mediul online. Bineînțeles că nu doar site-ul în sine îi va asigura succes respectivului business, ci munca depusă constant în spatele prezenței online. S-a dovedit de-a lungul timpului că afacerile care sunt prezente în mediul online au o cifră de afaceri mai mare, deci mai mulți clienți, dar și o credibilitate mai mare pentru că în mediul online lucrurile se mișcă foarte repede, iar clienții își pot spune părerile despre ceea ce le oferi tu. Așadar, dacă mediul online este spațiul unde tu îi poți da afacerii tale un plus de valoare, de ce să nu fii prezent aici?

Indiferent de afacerea pe care tu o deții, trebuie să fii prezent într-un mediu care îți asigură mai multă vizibilitate și încredere față de potențialii tăi clienți. Știm cu toții că lucrurile nu sunt deloc simple nici în acest mediu și că impune o cantitate de muncă mai mare, asta dacă vrei să îți manageriezi singur activitatea în online și nu dorești să plătești pe cineva care este specialist în domeniu.

De ce este indicat să fii prezent în mediul online cu un site de prezentare?

Ești mult mai vizibil!

Pe lângă site-ul de prezentare este foarte indicat să îți deschizi și mai multe conturi în rețelele de socializare. De ce? Pentru că publicul tău țintă se află aici, iar tu trebuie să vii în întâmpinarea lui cu ceea ce ei vor să audă. Știm că sună cam dur, dar degeaba oferi un serviciu de calitate dacă potențialii tăi clienți nu știu nimic de tine și de serviciile tale. Așadar, în 2018 internetul este un “must” și trebuie să beneficiezi de toate avantajele pe care mediul online le oferă. Nu îți fie teamă de muncă pentru că o să dai greș cu siguranță, fă din afacerea ta un brand. Brand-ul fără internet nu mai există în 2018.

Oferi mai multă încredere clienților tăi!

Spunem asta pentru că le oferi șansa clienților tăi să își dea o părere relevantă despre tine și serviciile tale. Pune-le la dispoziție spațiul unde pot scrie câteva rânduri despre tine, iar dacă serviciul tău este unul de calitate, ei te vor promova fără ca tu să le ceri acest lucru. Oferi încredere și prin faptul că postezi informații despre afacerea ta, date de contact, calitatea produsului sau serviciului, echipă, locul unde te pot găsi și așa mai departe.

Crești un brand!

Nu doar că ești bun în ceea ce oferi, dar creezi și o imagine a afacerii pe care clienții o vor ține minte. În timp, lumea va asocia site-ul tău sau logo-ul tău cu ceea ce tu oferi, iar atunci când vor avea nevoie de ceva din domeniul tău de activitate, se vor gândi la tine!

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.