Dezvoltare Wordpress

Dezvoltare WordPress a sitului de prezentare.

Dezvoltare wordpress a sitului dumneavoastra? DE CE?

Presupunem ca deja ati aflat de ce aveti nevoie de un site pentru firma domneavoastra. Mai jos gasiti cateva motive pentru care folosim wordpress pentru dezvoltarea sitului firmei dvs.

WordPress este eficient din punct de vedere al costurilor

Azi datorita wordpress-ului un site de prezentare nu mai costa o mana si un picior. Dezvoltarea wordpress a sitului firmei dumneavoastra este incredibil de ieftin. COsturile incepand de la ZERO, da ait citit bine > ZERO! Evident sata daca iti faci singur site-ul. Dar si daca apelezi la o echipa de dezvoltare wordpress costurile vor fi reduse comparativ cu costurile unui website dezvoltat de la zero.
De asemenea costurile de mentenanta sunt reduse. La fel atunci cand vrei sa faci o modificare, datorita panoului de administrare wordpress acum poti sa o faci singur fara sa apelezi la un specialist pentru a modifica niste texte in site-ul dvs.

Optimizare Motoare de cautare (SEO)

WordPress-ul este unul din cele mai eficiente si prietenoase CMS-uri cu motoarele de cautare. Existenta unor pluginuri gratuite care faciliteaza indexarea foarte buna in motoarele de cautare face dezvoltarea wordrpress ideala pentru site-ul dvs. Componentele SEO pot fi customizate dandu-va control absolut pentru fiecare pagina in parte.

Design Responsive

Tinand cont ca astazi mare parte, daca nu majoritatea traficului vine de pe device-urile mobile dezoltarea siturilor si pentru mobil este esentiala. Dezvoltarea folosind teme wordpress responsive este acum la indemana oricui chair daca foloseste tema default a wordpress-ului.

Adaugarea usoara a diferitelor module.

Adaugarea unor module (formular de contact, widgeturi, legaturi automate cu conturile de social media..etc) si functionalitati este foarte simpla si facila. Unele module exista deja (gratuite sau pe bani) dar exista si posibilitatea adaugarii de module customizate pe cerintele unice ale detinatorului sitului. Aceste upgradari ale sitului dvs le puteti face chair dvs sau niste dezvoltatori wordpress de situri

Integrarea cu Social Media

Astazi cele mai multe teme de wordpres asigura o integrare fara probleme cu majoritatea retelelor sociale. Azi nu mai trebuie sa te loghezi cu Facebook, Twitter, Google+ sau LinkedIn si sa trimiti de mana articolele sau postarile de pe site. Azi se fac automat in asa fel incat toti cei legati la comunitatile voastre vor stii instant ce-i nou pe site-ul dvs.

Securitate sporita.

Existenta wordpress-ului de atat de mult timp pe piata a generat odata cu probleme depasite dea lungul timpului si solutii pentru o securitate fara cusur. Azi exita module de securitate impenetrabile pe platfomra wordpress. Dezvoltarea wordpress a sitului dvs ofera un standard ridicat al securitatii datelor clientilor dvs.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.