Cat dureaza realizarea unui site de prezentare?

Un site de prezentare este pagina din mediul online care îți poate asigura prezența pe internet, acest mediu unde publicul tău țintă își pierde foarte mult timp. Dacă afacerea ta nu este prezentă în mediul online, alte afaceri din același domeniu de activitate ca al tău pot câștiga teren, chiar dacă serviciile sau produsele tale sunt net superioare. În anul 2018 este obligatoriu să fii în mediul online, să ai un site de prezentare sau chiar un magazin online, să ai conturi pe rețelele de socializare, dar și să produci conținut de calitate pentru publicul tău. Când spunem asta, nu facem referire doar la persoanele fizice, dar mai ales afacerilor la început de drum care își caută drumul într-o piață atât de bogată și diversificată.

Suntem siguri că ai ajuns la acest articol după ce ai căutat mai multe informații despre beneficiile unui site de prezentare, dar și costurile acestuia. Ne bucurăm că te-ai decis să treci la nivelul următor și să îți creezi un brand în jurul afacerii tale, este cel mai productiv pas și suntem siguri că nu vei regreta această decizie.

Timpul de realizare a unui site de prezentare poate varia de la o zi la câteva săptămâni, cel mult o lună de zile. Diferența dintre un site realizat într-o singură zi și unul realizat într-o lună de zile este dată de calitatea site-ului, optimizarea acestuia și design-ul în sine, dar și alte criterii pe care cunoscătorii le iau în calcul atunci când fac analiză unui site – conținut, pagini, timpul de încărcare a site-ului, link-uri funcționale, etc.

Pentru că este un pas important în economia afacerii tale, sfatul nostru este să luați lucrurile treptat și să apelați la serviciile unei firme cu experiență sau, de ce nu, a unui freelancer care activează de ceva timp în acest domeniu. În funcție de programul acestora, poți plăti un site de calitate, realizat într-un timp decent. Dacă persoana sau firma care se ocupă cu realizarea site-ului tău a mai lucrat în nișa ta, site-ul va fi pe picioare într-un timp mai scurt, deoarece are deja cunoștințe despre dorințele tale, dar și un vocabular tehnic format.

Timpul de realizare a unui site de prezentare poate fi influențat de mai mulți factori, precum:

  1. Conținutul site-ului – clientul poate veni singur cu textul care trebuie urcat pe site sau să distribuie această sarcină firmei sau persoanei care realizează site-ul de prezentare.
  2. Grafica site-ului – o identitate grafică de calitate, în jurul căreia se poate contura un brand, necesită timp.
  3. Numărul de pagini – detalii cerute de client.
  4. Timpul de încărcare a site-ului – sunt anumite tehnici ce pot fi aplicate astfel încât site-ul tău să se încarce mai rapid în browser.
  5. Alte detalii cerute de client.

Așadar, timpul de realizare a unui site de prezentare este stabilit, de cele mai multe ori, de firmă sau freelancer-ul care se ocupă cu acest task, dar și de cerințele clientului. Cu cât site-ul trebuie să fie mai deosebit, cu atât volumul de muncă este mai mare, deci și timpul de realizare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.