Care este costul corect pentru un site de prezentare?

Ca în fiecare serviciu de care avem nevoie într-o afacere sau pur și simplu în viața de zi cu zi, apare veșnica problemă a prețului. Suntem de multe ori tentați să oferim un preț mai mic pentru un serviciu de care avem nevoie, chiar dacă suntem conștienți că nu ne poate oferi tot ce avem nevoie sau că nu este de calitatea dorită de noi. De aceea, în ceea ce privește prețul unui site de prezentare, trebuie să luăm în seamă mai multe aspecte care totodată fac și prețul serviciului în sine. Zilnic sunt păcăliți zeci sau poate chiar sute de utilizatori de internet și posesori de business-uri mici care își dau seama că au nevoie de o prezentă în mediul online pentru a trece la nivelul următor sau pentru a se diferenția de principalii adversari din nișa în care aceștia activează. Cei care câștigă de pe urma lipsei de documentare sunt acei webmasteri care realizează site-uri cu o calitate slabă, care lasă de dorit. Prețurile mici nu sunt mereu un factor care să justifice lipsa calității, dar de cele mai multe ori trebuie să ne punem mai multe semne de întrebare când un specialist cere un preț sub cel al pieței.

Factori care pot influența prețul unui site de prezentare:

Timpul de realizare și dificultatea

O firmă care realizează site-uri de prezentare ia în calcul cele două aspecte pomenite în subtitlu când face o ofertă pentru o comandă de acest gen. Așadar, dacă cerințele ce vin din partea clientului nu sunt deloc grele de îndeplinit, prețul site-ului poate fi mic pentru că site-ul este realizat într-un timp scurt: 300-500 euro. Mulți dintre posesorii de business-uri ce au nevoie de site-uri de prezentare vin cu niște idei care sunt foarte greu de pus în practică, dar soluționarea acestora necesită timp și investiții în resurse, iar aici categoric crește și prețul site-ului în sine. Acest tip de site poate ajunge si la 10000 de euro sau mai mult . .in functie de complecsitate si necesitatile clientului.

Servicii full sau parțiale

Întâlnim în rândul clienților persoane care au nevoie doar de anumite servicii. De exemplu, unii clienți doresc doar optimizarea platformei online sau modificarea design-ului site-ului, lucruri care, de asemenea, nu necesită o investiție de timp foarte mare, deci nici prețul nu va fi foarte ridicat. Calitatea este dată de firma care realizează site-uri de prezentare. O firmă cunoscută și cu experiență nu-și permite să facă un lucru necalitativ pentru că este conștientă că își  pierde din clienți.

Serviciile full sunt mai scumpe pentru că puteți beneficia de toate resursele de care aveți nevoie dintr-o singură direcție, iar firma care îți realizează site-ului de prezentare este capabilă astfel să îți rezolve orice moft venit din partea dumneavoastră.

 

Așadar, prețurile unui site de prezentare  relative  nu  fi comparate la o prima vedere, ci doar după un studiu amănunțit a serviciilor oferite. O firma cu renume si multi angajati nu își  permite  creeze situri la  preturi de câteva sute de euro,  in timp ce un freelancer care este dispus  sa muncească pe bani mai puiti poate realiza un site de prezetare la câteva sute de euro.

2 thoughts on “Care este costul corect pentru un site de prezentare?”

  1. Pingback: Ce trebuie sa stiu inainte sa comand un site? - Site de prezentare

  2. Pingback: Cat costa un site de prezentare? - Site de prezentare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.