Conținutul unui site de prezentare este poate cel mai important aspect al acestui tip de site. Spun asta pentru că un site de prezentare trebuie să îi prezinte potențialului client cele mai relevante informații despre o afacere la început de drum și trebuie, astfel, să îl convingă că aceasta este firmă cu care el trebuie să lucreze în domeniul lui de activitate.
In general, siturile de prezentare ale afacerii tind sa urmeze un oarecare format standard, in general format din existenta a 4 pagini (+blog):
- Pagina principala sau homepage. Pe aceasta ar trebuii sa incluzi numele afacerii tale, locatia .. si foarte pe scurt cu ce se ocupa business-ul tau. Cateva randuri despre ce te face pe tine unic in piata in care activezi si de ce cliatii ar trebuii sa va aleaga.
- Pruduse sau Servicii – In aceasta pagina trebuiesc enumerate si detaliate produsele sau serviciile oferite de busins-ul dvs. Pentru fiecare produs sau serviciu, recomandam descrierea acestuia in 4-5 propozitii .. si daca se poate, includeti si pretul Clientii adora paginile cu preturi.
- Pagina Despre Noi – Aici trebuie sa descrieti afacerea dvs mai pe larg decat ati facuto in prima pagina. Aici ar fi de dorit sa includeti o mica istorie a infiintarii firmei, si a modului in care ati ajuns sa produceti produsele/serviciile dvs. Tot aici e de dorit sa includeti cateva testimoniale ale clientulor dvs satisfacuti. Acestea vor oferii credibilitate si incredere viitorilor clienti.
- Pagina de Contact. Aici trebuie inclusa Adresa, email, numere de telefon, orele intre care va pot gasi clientii. De asemenea tot aici puteti include linkuri catre paginile sociale ale afacerii dvs: facebook, twitter, linkedin .. etc. De asemnea o harta google care sa ajute cleintii dvs sa ajunga la dvs este mai mult decat bine venita.
- Cel mai indicat ar fi ca site-ul de prezentare să beneficieze de o a 5-a pagină „Blog”, unde să fie actualizat constant conținut despre nișa în care afacerea își desfășoară activitatea.
Un site de prezentare nu trebuie să plictisească prin mult text, bogat în informații tehnice, pentru că utilizatorii de internet sunt persoane care nu vor să piardă mult timp, de aceea este indicat să îi separi pe cei care vor rapiditate, de cei care vor să citească cât mai în detaliu informațiile pe care le poți oferi.
Frecvența articolelor de pe blog este ceva despre care se vorbește foarte mult și nu există nici un răspuns perfect pentru toate blogurile.
Auzim mulți oameni care au răspuns la această întrebare cu sugestia că ar trebui să țintească pentru un articol pe zi. În timp ce voi numi câteva motive pentru care acest lucru nu poate fi ideal, mai există cu siguranță unele avantaje de a posta la un nivel de zi cu zi, inclusiv:
Articolele postate zilnic creează obișnuință
S-au testat o varietate de abordări pentru frecvența articolelor pe blog de-a lungul anilor și trebuie să spunem că trecerea printr-o frecvență zilnică de scriere ajuta, atat ca blogger, cat si ca posesor de afacere și a facut din scris o parte a fluxului de lucru de zi cu zi.
Mi se pare că dacă aș posta mai puțin, scrisul începe să alunece de pe radarul meu, și mi-aș umple ziua cu alte sarcini – o dată ce mă opresc din scris, îmi este greu să revin din nou în acea rutină. Cu cât practici mai mult ca și scriitor, cu atât o să devi și mai bun.
Articolele postate zilnic te ajută prin așteptările vizitatorilor
Este uimitor modul în care cititorii se vor adapta la frecvența de publicare și chiar se vor uita pentru conținutul tău, așteptând să fie publicat în anumite momente. Lucrurile sunt foarte simple: cu cât postezi mai puțin, cu atât mai puțin cititorii se vor implica cu păreri. De exemplu, dacă postezi articole în fiecare zi, ești oarecum responsabil să răspunzi la comentarii și la mail-uri în fiecare zi, atunci vei crește cu siguranță și activitatea din partea vizitatorilor. Credem că postând mai mult conținut regulat îți construiești și un brand, în cazul în care conținutul este de calitate.
Un ultim sfat este acela de a ținti pentru regularitate, decât pentru postarea de zi cu zi. Cititorii se vor adapta la ritmul postărilor și vor începe să se aștepte ca ceea ce faci într-o săptămână nu este prea diferit de ceea ce o să faci în alta. Așa că pune accentul pe postările tale în mod regulat.