Am nevoie de un CMS petrnu crearea unui site de prezentare?

Lucrurile tind să devină tot mai simple în orice domeniu de activitate, iar acest aspect impune foarte multă muncă pentru cei care vor să vândă. Cel mai bun exemplu pe care vi-l putem da, este chiar din nișa în care noi activăm – mediul online. Chiar dacă lucrurile au început modest și s-au dezvoltat mai greu la început, acum internetul este extrem de rapid și prezintă noi soluții pentru orice tip de problemă, la orice pas. Când au apărut paginile online, totul se lucra în coduri, iar cei mai mulți nu știau limbaje de programare pe care să le pună cap la cap pentru a ieși un site de prezentare pentru afacerea lor, așa că plăteau bani grei programatorilor care au profit la maxim de acea perioadă. Bineînțeles, fiecare investiție era justificată, iar timpul de documentare și miile de momente de stres și nervi care apăreau de fiecare dată când apărea o nouă eroare în rândurile de cod, trebuiau cumva răsplătite, iar partea financiară aduce de cele mai multe ori zâmbetul pe buze.

Dacă ați ajuns la acest articol scrict pentru răspunsul la întrebarea din titlu – DA! Aveți nevoie de un CMS pentru crearea unui site de prezentare, mai ales dacă cerințele dumneavoastră nu sunt exagerate, dacă nu veniți cu o idee care să inoveze mediul online. Spunem aceste lucruri și susținem site-urile bazate pe un CMS deoarece acestea sunt mai ușor de întreținut și totodată, accesibile și celor care nu au foarte multe cunoștințe în acest domeniu. Ni se întâmplă de multe ori să fim foarte curioși și să vrem să descoperim cu funcționează unele lucruri, mai ales acele lucruri pe care noi dăm bani. Așadar, chiar dacă nu cunoști limbaje de programare sau nu îți place să petreci foarte mult timp în mediul online, mai ales muncind printre liniile de cod, cu siguranță o platformă CMS este răspunsul la nevoile tale. În funcție de CMS, tabloul de administrare sau “ceea ce se întâmplă în spatele unui site” este ușor de accesat și puteți face câteva schimbări site-ului într-un timp foarte scurt fără prea multe comenzi.

Un site de prezentare bazat pe un CMS se potrivește mai ales acelor administratori de site-uri web care vor să actualizeze constant conținutul sau imaginile de pe site. Un alt aspect pozitiv folosirii unui CMS este că sunt și foarte sigure, iar cel mai cunoscut dintre ele – WordPress, vine și cu un pachet de soft-uri care îți protejează site-ul și informațiile.

Și dacă tot i-am pomenit pe cei de la WordPress, trebuie apreciată politica lor și strategia de a atrage noi consumatori. Au o platformă free, pe care puteți foarte ușor să învățați această platformă,   apoi   folosiți de resursele lor urcate pe un host propriu.

Site-urile de prezentare, chiar   simple la  vedere, trebuiesc întreținute constant, iar  la un astfel de site nu se finalizează niciodată.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.