5 motive petnru care orice afacere mica ar avea nevoie de un site

Mediul online a crescut foarte mult în ultimul timp și este într-o continuă creștere. Afacerile din mediul offline, chiar dacă nu au legături prea strânse cu internetul, trebuie să aibe un site de prezentare ca o extensie a cărții de vizită, ca un loc deschis 24/24 de ore în care puteți găsi informații despre afacerea respectivă sau chiar date de contact necesare pentru o eventuală colaborare. Ba chiar mai mult decât atât, s-au deschis în ultimii ani multe afaceri care s-au dedicat integral mediului online, exemplele sunt nenumărate și putem citi și auzi despre antreprenori de succes din mediul online pe orice publicație sau site de știri.

Nu ești încă decis dacă ai nevoie de un site de prezentare pentru afacerea ta? Nu înțelegi prea bine care sunt avantajele unei pagini în mediul online? Îți prezentăm 5 motive pentru care afacerea ta are nevoie de un site de prezentare:

01. Câștigi credibilitate

Atunci când avem nevoie de un produs sau de un serviciu, îl căutăm, deja din obișnuință, în mediul online pentru a afla mai multe informații despre acesta. Dacă afacerea ta nu are un site de prezentare, potențialii tăi clienți se vor îndrepta către concurența ta pentru că ei vin în întâmpinarea clienților în mediul online. Încearcă să pui mare accent pe modul în care site-ul tău de prezentare arată! Poți pierde sau câștiga clienți datorită lui.

02. Te ajută să câștigi mai mulți bani

Un site de prezentare este locul din care clientul tău culege cele mai importante informații despre tine. Presupunem că ai un sediu la parterul unui bloc și bineînțeles, ai un program de lucru. Chiar dacă te adresezi local sau regional, mulți dintre clienți nu vor putea veni fizic în sediul tău pentru a culege informații despre tine și business-ul tău pentru că timpul lor este foarte valoros și nu-și permite să facă astfel de deplasări. Totuși, doresc să știe mai multe despre tine și sunt interesați de o eventuală colaborare. Site-ul de prezentare este sediul firmei tale din mediul online, locul unde răspunzi la cele mai frecvente întrebări din business-ul tău și încerci să îi convingi pe potențialii clienți de beneficiile aduse de serviciul sau produsul tău.

03. Te adresezi unui număr mai mare de oameni

Cu un site de prezentare optimizat exemplar și o strategie de promovare complexă, poți ajunge la un număr impresionant de oameni care au nevoie de serviciul sau produsul tău. Un beneficiu enorm adus de internet este că poți măsură orice privește site-ul tău. Cu cât ești mai dedicat și crezi mai mult în beneficiile aduse de site-ul de prezentare, cu atât numărul de vizitatori va crește, proporțional cu numărul de clienți a afacerii tale.

04. Oferi un spațiu în care clienții își pot spune public părerea despre afacerea ta

Orice site de prezentare a unui business trebuie să dețină un spațiu de tip testimonial în care clienții își pot spune cele mai sincere păreri despre ceea ce tu oferi. În funcție de calitatea produsului/serviciului oferit de tine, poți câștiga sau pierde clienți datorită acestui spațiu în care clienții își pot spune părerea sinceră.

05. Economisești timp

Timpul este foarte important atât pentru tine, ca antreprenor, cât și pentru clienții tăi. Așadar, cu un site de prezentare care prezintă cele mai importante informații despre afacerea ta, poți scăpa de anumite telefoane sau mail-uri prin care potențialii tăi clienți vor să afle mai multe detalii despre ce poți oferi.

 

1 thought on “5 motive petnru care orice afacere mica ar avea nevoie de un site”

  1. Pingback: Ai nevoie de un site? alte 5 motive pentru creare unui site de prezentare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.